Systemutveckling

STUDIE

En kundportal åt SWEAX AB

För att säkerställa att inte en enda dag går förlorad av redundanta åtgärder eller bristfällig kommunikation, bjöd SWEAX AB in oss till ett samtal. De hade två mål i åtanke för den kommande kundportalen: optimering av verksamhetens processer och förhöjt mervärde till sina kunder.

SWEAX har gjort sig ett namn i fastighets- och fastighetsbranschen som hanterar så många som 7 000 bostads- och hyresrätter i Stockholm, Uppsala och Norrtälje.

Med tanke på SWEAX popularitet, var det inte konstigt att affärerna växte så det knakade. Deras tidigare system hängde inte med i takten av tillväxten.

Vi på Triangela var fast beslutna att lösa problemet.

Läs studien
STUDIE

Kundportal åt Nytorget Fastigheter AB

Efter ett telefonsamtal i Mars 2018 så var det återigen dags att återvända till ritbordet för ett nytt, utmanande och roligt projekt.

Nytorget Fastigheter AB hjälper 60 föreningar med hundratals fastigheter  med fastighetsservice,  teknisk- och ekonomiskförvaltning. Varje år skickar dom ut så mycket som 9000 hyresavier. Dom ville ha en modern kundportal, och vi gav oss in i matchen att bygga ett system som vi alla skulle skryta om under en lång tid framöver.

Nu var det dags att gå tillbaka till labbet, och aktivera vårt team.

Läs studien

Vill ni prata?
Ring eller
Mejla oss

Kontakt

Adress

Kungsgatan 93F
753 18 UPPSALA

Org.nr: 559066-2192

Kontakt

[email protected]
08-409 109 50

Följ oss