Våra tjänster

Utveckling

Vi bygger portaler och plattformar som gör att ni kan:

– Skicka notifikationer och meddelanden;
– Hantera och administrera kundinloggningar;
– Hantera order- och ärenden;
– Ger er en säker dokumenthantering;
– Implementerar verktyg, skräddarsydda för er verksamhet;
– Integerera betalningslösningar och andra tredjepartssystem (t.ex externa bokförings-, tidsrapporterings- eller lagersystem);
– Övervaka kritiska processer för att minimera eventuella risker och problem;
– Överblicka och förvalta arbetsflöden mellan olika avdelningar på ert bolag;
– Få en överblick över arbetsflöden och processer;

Vart börjar vi?

Vi tar ett möte eller telefonsamtal där vi går igenom era behov.
Efter att vi har fått en insikt de processer och behov ni behöver lösa med er portal eller platform är vi redo att presentera vår lösning och att dra igång ert projekt.

Transparens och bra kommunikation har alltid varit framgångsfaktorn  med våra kunder. Vi ger er ett dedikerat team av UX/UI designers och utvecklare som kommer finnas med er under hela projektet.

När är vi klara? När ni är nöjda och glada med resultatet!

Förvaltning

Kraftfulla system behöver en stabil och nogrann förvaltning.  Det är därför alla portaler och applikationer med Triangelas signatur noggrant övervakas och förvaltas, även långt efter den har lanserats.

Vi erbjuder skräddarsydda förvaltning- och hostinglösningar, som är optimerat för just er portals behov.


Hur tar vi rätt beslut?

I god tid innan lansering (under projektfasen) så har vi presenterat ett skräddarsytt förvaltnings- och hostingpaket som både är priseffektivt och som håller hög kvalité.

Eftersom vi vet att det ofta kan vara stressigt så vill vi på detta sätt säkerställa att ni inte tar fel beslut som kan resultera i att ni blir låsta på ofördeliga avtal hos en tredjepart.

En portal är ett levande väsen.

Eftersom det är svårt förutspå hur mycket trafik ni kommer få i framtiden så har vi valt att förvalta alla våra portaler och applikationer säkert i molnet.

Tack vare detta, så kan vi snabbt agera vid eventuella uppskalningar i trafik.  Vidare står vi beredda att vidareutveckla er portal med ny funktionalitet eller finjustering av befintlig funktionalitet.  Vilken väg framåt ni än väljer att ta, kan ni känna er trygga med att vi står vid er sida hela vägen, och säkerställer att er portal hålls uppdaterad och er data skyddad.

Vill ni prata?
Ring eller
Mejla oss

Kontakt

Adress

Kungsgatan 93F
753 18 UPPSALA

Org.nr: 559066-2192

Kontakt

[email protected]
08-409 109 50

Följ oss