Kundportal åt Nytorget Fastigheter AB

Genom att automatisera standardprocesser och underlätta kommunikation, kan anställda istället fokusera på att förädla verksamheten. Det är vad vi tror på och Nytorget kunde bara hålla med.

Integration av Microsoft Active Directory

Vi började med att bekanta oss med den teknik som Nytorget använde sig av; Microsoft Active Directory, som användes i stor del av deras verksamhet och arbetsprocesser.

Triangela tror starkt på att system bör anpassas till verksamheten, och inte tvärtom. Lösningen som vi såg var därför att integrera Active Directory med deras nya kundportal så att deras optimerade arbetssätt och processer kunde upprätthållas, men samtidigt göra det enkelt för deras kunder att få tillgång till dokument och annan information.

Adminstratörens upplevelse

Efter 45 dagar av arkitektur, mängder rader kod,  UX-design och koppar kaffe senare, var  kundportalen redo att presenteras . Alla parter var väldigt nöjda med resultatet.

Adminstratörer med en aktiv inloggning kunde nu:

 • Lägga till, ändra och radera kundkonton
 • Lägga till, ändra och andra adminstratörskonton
 • Imitera en specifik kund för enkel adminstration
 • Hantera dokumentation
 • Synkronisera mappstrukturer från Active Directory

En mejlbaserad notifikationstjänst byggdes också, som ger chefer och anställda med ett adminstratörskonto möjligheten att meddela kunder, enkelt via kundportalen.

Kundens upplevelse

Efter att ett kundkonto har skapats är kunden omedelbart en del av gemenskapen. Kommer ni ihåg Microsoft Active Directory?
Denna mycket viktiga komponent hos Nytorget kunde nu nyttjas även av deras kunder. Med en aktiv inloggning har nu en kund möjlighet att:

– Få direkt tillgång till deras kundmappar hos Nytorget via Active Directory Nätverket;

Reflektioner

– Kontorets rutiner fick en boost.
– Kunder kunde säkert ta del av dokument över krypterad trafik.
– Portalen synkroniserar alla förändringar i dokument, oavsett vilken dator (över intranet eller internet) som det initialt gjordes på.

Testamonial

Är ni på jakt efter en ny kundportal?

Fyll i er information så kommer vi ta kontakt med dig inom kort.  Vill ni prata?
  Ring eller
  Mejla oss

  Kontakt

  Adress

  Kungsgatan 93F
  753 18 UPPSALA

  Org.nr: 559066-2192

  Kontakt

  [email protected]
  08-409 109 50

  Följ oss