augusti 6, 2019 Rekrytering

B2B Säljare sökes

Ett stenkast från Uppsala centralstation, mitt i centrum vart allt händer och innovativa idéer sprider sig i vindens riktning, hittar du oss på Triangelas kontor: ett team vassa utvecklare som under tre år har fördubblat sin omsättning varje år, jobbat med stora aktörer inom fastighets-, fintech- och leasingbranschen samt fått lika mycket utmärkelser hemma som på den internationell arenan.

Nu är det dags för oss att lägga i en extra växel genom att rekrytera en B2B säljare till vårt team: en som brinner för nya affärer och har ett kundbemötande ingraverat i sina gener, har driv och ambitioner samt en genuin entusiasm för att skapa och behålla affärskontakter.

Om tjänsten

Som B2B säljare så är det du som är det främsta ansiktet utåt; därför är trovärdighet, engagemang och öppenhet avgörande för rollen. Samtidigt, kommer din noggrannhet och analytiska sida att starkt bidra till att vi fortlöpande lyckas koppla ihop marknadens behov med våra tekniska lösningar.

Förutom marknadssonderingar som krävs för en kvalitativ behandling av nya och befintliga kunder, kommer du också vara inblandat i hanteringen av mötesbokningar samt följa med oss på alla inledande möten; en chans att vara exponerad till en lärorik upplevelse (tycker vi) speciellt om du visar intresse i digitalisering av olika arbetsmiljöer.

Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av liknande roller (meriterande som IT säljare eller affärsutvecklare), trivs med högt tempo, samt är alltid redo att kavla upp ärmarna ”to get things done”. I takt med vår vision är att rollen kommer öppna dörren för en vidare Key Account Manager karriär hos Triangela; så måste din prioritering alltid läggas på skapande av långsiktiga digitala kundrelationer med beslutfattare, från såväl små som stora företag.

Vi vill att du ska känna dig bekväm och obegränsad i din roll som B2B säljare. Med det sagt, så kommer du få hjälp av oss med utbildning i de tekniska aspekterna av produkten. Efter utbildningen kommer scenen vara din och du kommer vara redo för säljprocessen.

Om dig

Huvudsakligen är det förväntat av dig att:

 • du talar och skriver obehindrad på svenska;
 • ha minst tre år dokumenterad erfarenhet av B2B-sälj samt erfarenhet av kalla samtal;
 • ha minst några års erfarenhet av arbete mot tydligt uppsatta mål;
 • vara resultatinriktad och självgående;
 • blomstra i sociala sammanhang;

Vi uppskattar och ser som meriterande om du:

 • visar förståelse av IT/systemutveckling;
 • har ett etablerat lokalt nätverk i Uppsala och/eller Stockholm;
 • har ägnat dig åt rådgivning eller agerat som konsult åt B2B kunder;

Vi erbjuder:

 • fast lön + provision;
 • tjänstebil vid behov;
 • mobil + laptop;
 • möjligheten att bli en del i ett roligt och ambitiöst team!

Omfattning: Heltid.

Placering: Triangela AB, Kungsgatan 62, Uppsala

Tillträde: September 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till: [email protected] med ämnet ”B2B Säljare”